Solo Barozzi/Veiga
Solo Barozzi/Veiga
Solo Barozzi/Veiga
Solo Barozzi/Veiga
Solo Barozzi/Veiga
Solo Barozzi/Veiga
Solo Barozzi/Veiga
Solo Barozzi/Veiga

Solo Barozzi/Veiga


Down from the main road, a path leads through the woods to an entrance pavilion. Once inside, a little Acropolis appears upon the top of a mountain ridge. A tender breeze blows, there is a feeling of intimacy and protection. Just a few simple volumes. In between, visible but distant, the rough landscape. A continuous plinth, elevated, is extending horizontally in between the trees on the sloping ground. Inside the pavilions, with reflections of water, of fire, the brightness of the sky, the hidden shadows. The light of the evening penetrates inside the high spaces, creating shelter. The shadows rebounding from the relief of the engraved floor, offering a view to the horizon, the mountains, the fields, the woods. One can feel the fresh breeze passing through the patio. When night falls, downstairs and well-protected, we enter in the private spaces of the rooms.

Solo Office KGDVS
Los Carpinteros

Contemporary and architecture space, Paris

Los Carpinteros
Top